Alla inlägg den 2 januari 2014

Av Karin Kempinsky - 2 januari 2014 02:53

Det va ett tag sedan vi uppdaterade nu, dels för vi inte gjort så jätte mkt mer än varit på stranden och dels för vi inte haft något wi-fi.

Julen spenderades i ett varmt och soligt Surfers Paradise. Kändes konstigt att gå till stranden i 30 graders värme på julafton, men det gick;)
Dagen innan så besökte vi en svensk butik som ligger i Surfers och köpte på oss lite pepparkakor, julskum och annat gottis.
Vi lyckades också kolla på Kalle Anka och Svensson Svensson på paddan så det kändes lite som julafton iaf.
Dom hade också julbio på stranden med två olika julfilmer, mkt mysigt!

Den 26:te besökte vi vattenparken Wet n Wild. En stor park med massa olika vattenrutschkanor:) det va mkt mkt folk eftersom det va julledigt för alla. Så vi va där när dom öppnade som tur va och första timmen va där ingen kö alls så då åkte vi på, senare blev det ca 40-50 min kö på allt.

En dag hade vi tråk väder så då tog vi bussen till Southport och gick o såg nya Hobbitfilmen.
Annars ägnade vi dagarna i Surfers Paradise på stranden:)

När det va dags att lämna Surfers för att åka tillbaka till Woy Woy kom Cath o hämtade oss. Påvägen stötte vi på vilda kängurus som vi matade med lite bröd o dounuts. Väldigt gott tyckte dom!;)

Nyårsafton började med att vi körde och hyrde piratkostym(va nämligen pirattema på båten). Killarna skulle klä ut sig till pirattjejer och tjejerna piratkillar.
Sen körde vi mot båten som väntade på oss i Lake M
Det va ingen stor lyxig båt utan en stor båt under renovering, vi åkte och kollade på fyrverkerierna och vi hade väldigt bra sikt från sjön.
Det va en mkt trevlig och annorlunda(för oss) nyår.

På Lördag ska vi ta tåget till Brisbane(12h), va där några nätter för att fixa med visumet till Kina sen ska vi antagligen åka upp till Hervey Bay och Fraser Island.

Nej, nu ska vi till stranden, riktigt varmt idag ca 35 grader.
Hoppas alla hade en bra nyårsafton!

Kramar från oss!

Ovido - Quiz & Flashcards